Lannoo's blauwe reisgidsen Californië en Zuidwest-USA

0

Het weidse reisgebied van Zuidwest-USA en Californië beschreven in 12 reisregio's. De eenzame Highways brengen je van steile rotsen en droomstranden naar adembenemende nationale parken en woestijnen. Deze droge en verhitte landschappen contrasteren tegen de bruisende metropolen zoals San Francisco, L.A., San Diego, Phoenix en Tucson waar je een ware etnische en culinaire ontdekkingstocht te wachten staat. Met uitvoerig beschreven reisroutes en tal van praktische tips.
Deze rijk geïllustreerde en goed gedocumenteerde gidsen staan garant voor een onvergetelijke reis. De prachtige kleurenfoto's doen je meteen wegdromen. Deel 1 biedt een overzicht van de belangrijkste reisregio's en alle interessante bezienswaardigheden. Deel 2 stippelt de mooiste reisroutes uit met praktische informatie over de reistijd, hotels, restaurants, bezienswaardigheden enzovoort. De gids bevat overzichtelijke regiokaarten en heel gedetailleerde routekaarten. De ideale reisgezel voor verre bestemmingen. Je kunt je reis thuis voorbereiden aan de hand van het hoofdstuk 'praktische info' en onderweg hoef je niets te missen dankzij de nauwkeurig uitgestippelde reisroutes.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
296
Laatste editie
07 april 2010
Uitgeverij
Lannoo
ISBN
9789020987294
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic