Last of the Giants

Last of the Giants

4
Rank 7681 Gelezen 5 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

Guns N' Roses is altijd een band geweest waar de tijd geen vat op had. In de brave jaren tachtig, toen ze begonnen, verdomden die freaks van de Sunset Strip met hun fuck-'m-all-houding het meteen al om het volgens de regeltjes te doen. In een tijd waarin de rockmuziek meer iets was geworden voor ideale schoonzoons en -dochters, waren zij een band die regelrecht uit de van bloed en coke vergeven gouden eeuw van de rock afkomstig leek te zijn.

En dan was er hun muziek. Een kruising tussen Elton John en de New York Dolls. Alsof Queen met Iggy and the Stooges de studio in was gedoken. Je hoorde 'Welcome to the Jungle' en je wist dat je ergens was beland waar je liefst heel snel weer weg wilde. 'We got everything you want,' hijgde Axl, terwijl Slash zijn gitaar openklapte als een stiletto. En je huiverde bij de gedachte, want je wist dat het nog waar was ook.

Genre
Kunst & Cultuur
Aantal pagina’s
544
Uitgeverij
Arcade
Laatste editie
14 december 2017
ISBN
9789048842209
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie

Hebban recensie

    Yvie Genreclub

Het ware verhaal van 's werelds gevaarlijkste rockband

door Yvie op 30-05-2019

Mick Wall is al meer dan 35 jaar werkzaam in de muziekindustrie en ondertussen bekend als ''s werelds toonaangevende rock- en metalschrijver'. Hij heeft verschillende autobiografieën op zijn naam staan, waaronder die van Iron Maiden, AC/DC en Pearl Jam. Last of the Giants vertelt het ware verhaal achter de rockband Guns 'N Roses.   

De auteur begint het boek bij het prille begin. Toen de band nog...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook