Lekker zonder allergenen

0

Een nieuwe titel in de succesvolle reeks 'Lekker zonder'
Met Lekker zonder allergenen hoeven mensen met voedingsallergieën zich helemaal geen zorgen te maken om ongewenste ingrediënten bij het bakken. Allergie is de meest voorkomende chronische ziekte en is een reactie van het menselijk afweersysteem op bepaalde stoffen van buitenaf die we allergenen noemen. Mensen die allergisch zijn voor voedingsstoffen als koemelk, gluten, eieren, pinda's etc., kunnen dan ook niets aanvangen met 'gewone' kookboeken. Yves Thomaes ontwikkelt al jaren recepten zonder allergenen in samenwerking met Prof. Kenny De Meirleir, specialist in allergieën. Voor dit boek zet hij een 50-tal eenvoudige allergeenvrije recepten op een rij, zodat mensen met voedingsallergieën zonder zorgen zelf hun lievelingsgerechten kunnen maken.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
18 september 2015
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401428347

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic