Lenormand 1 Betekenis van de kaarten Cursusboek

0

Medium en helderziende, maken gebruik van de Lenormand-, Engelen-, en Tarotkaarten.

De kaarten helpen graag op alle gebieden en met al je levensvragen. Geld, werk of liefde? Op al je vragen krijg je een eerlijk en zuiver antwoord. Ook voor contact met overledenen.

Van belang is het om te werken met het Goddelijke en de Engelen en zij reiken je graag een lichtpunt aan, zodat je de liefde, rust en je eigen kracht zult terugvinden.

Ik hoop dat jullie veel plezier en persoonlijke ontwikkeling ervaren van de Lenormand cursus. In begin ben ik mij bewust dat het even wennen zal zijn voor vele van u. Op termijn heb ik de hoop, dat ik jullie met deze cursus een stuk verder kan brengen in jullie eigen spirituele ontwikkeling en zuiver kunnen blijven in de adviezen die de Lenormand kaarten u vertellen. Van belang vind ik zelf dat mediums dicht bij het goddelijke dienden te blijven, waardoor ze zuiver onze medemens optimaal kunnen helpen bij het accentueren van de positieve krachten in het leven. Het feit dat jullie onbaatzuchtig ten opzichte van de maatschappij Uw adviezen kunnen brengen zal mede bepalend zijn voor de kracht die de adviezen de kaarten u vertellen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
48
Laatste editie
22 mei 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402116663
Bestel dit ebook vanaf  €7,95 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic