Lenormand 3: Betekenis 1 op 1 combinaties Cursusboek

0

Medium en helderzienden maken gebruik van de Lenormand-, Engelen-, en Tarotkaarten. De Lenormand kaarten kunnen helpen op alle gebieden en met al je levensvragen.
Van belang is om te werken vanuit het Goddelijke en de Engelen en reiken je graag een lichtpunt aan, zodat je de liefde, rust en je eigen kracht zult terugvinden.
Deel 1 behandelt de betekenis van de kaarten. Deel 2 behandelt de betekenis van de kaarten wat uitgebreider. Tevens wordt er een start gemaakt met de betekenis van de omringende kaarten. In dit deel worden alle 1 op 1 kaartcombinaties behandelt.
Ik hoop dat jullie veel plezier en persoonlijke ontwikkeling ervaren van de Lenormand cursus. Het doel van deel 3 is om meer inzicht te krijgen in de Lenormand kaarten. Op termijn heb ik de hoop, dat ik jullie met deze cursus een stuk verder kan brengen in jullie eigen spirituele ontwikkeling en zuiver kunnen blijven in de adviezen die de Lenormand kaarten u vertellen. Van belang vind ik zelf dat mediums dicht bij het goddelijke dienen te blijven, waardoor ze zuiver onze medemens optimaal kunnen helpen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
146
Laatste editie
20 maart 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402117158
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic