Leren lijden

3

Van de auteur van onder meer Socratisch motiveren en Een spiegel voor narcisten nu een nieuw boek over lijden, waarmee hij een brug slaat tussen de oosterse en de westerse manier van denken.
Mensen willen niet lijden. Lijden moet worden bestreden. En dat doen we over het algemeen door plezier te maken, onszelf te verdoven, het lijden te ontkennen, en noem maar op. Maar hoe we ook ons best doen, soms is er niet aan te ontkomen. Kanker, trauma's, chronische ziekten, het verlies van een dierbare: eigenlijk krijgt iedereen er op enig moment in zijn leven mee te maken. Martin Appelo pleit er in dit boek voor het lijden niet weg te drukken, maar erdoorheen te gaan. Hij legt uit wat lijden is en hoe je er vriendelijker mee om kunt gaan. Hij maakt gebruik van zijn eigen ervaringen in zijn werk met mensen die ondraaglijk lijden. Een boek op het grensvlak van filosofie en psychologie.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
140
Laatste editie
12 februari 2016
Uitgeverij
Boom
ISBN
9789089539427 , 9789461278302

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 10,40
Bestel het ebook bij Blz. voor 10,40
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,95 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic