Les menus d'Alain

,

0

Altijd al een chefkok willen zijn in eigen keuken? En altijd al willen weten hoe je die heerlijke gerechten uit dat hippe en smaakvolle restaurant zelf zou kunnen maken?
De heldere, stap voor stap beschreven bereidingswijze van de gerechten in Les Menus d’Alain biedt de mogelijkheid nu ook thuis heerlijk te koken en te eten op restaurantniveau! Voor familie of vrienden, op feestdagen of gewoon in het weekend, met een van de menu’s uit Les Menus d’Alain komt men altijd verrassend en origineel uit de hoek. Wat dacht u van Salade van spinazie en dungesneden eekhoorntjesbrood, Parmaham en vinaigrette van rode paprika, of Sukadelapjes gestoofd met jeneverbes, geserveerd met schorseneren à la crème?
Les menus d’Alain bevat 16 menusuggesties -- 4 menu’s per seizoen -- met recepten die uiteraard op elkaar afgestemd zijn, wijnsuggesties en inkoopadviezen.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
01 januari 2003
Uitgeverij
Tirion Culinair
ISBN
9789043905022
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic