Leugens & liefdes

, ,

5

Artikelen 1

Brecht, verpleegkundige van 32 jaar, valt tijdens een avondje theater als een blok voor Mark. Diezelfde avond nog beginnen ze een hartstochtelijke relatie. Gaandeweg krijgt Brecht steeds vaker het gevoel dat er iets niet klopt in haar relatie met hem, maar ze weet niet waarom. Een schokkende gebeurtenis in haar leven zet haar met beide benen op de grond. In die periode komt ze achter de waarheid van haar gevoelens. Om tot rust te komen, gaat ze met haar vriendin Sam voor een vakantie naar Afrika. Net voor haar vertrek krijgt ze een verrassende boodschap. De tijd in Afrika neemt ze om na te denken en tot een besluit te komen Angelique van Nijnatten is in 1970 geboren te Dongen. Sinds 1994 woont ze in het Brabantse Oosterhout. Ze is ruim 20 jaar werkzaam in de gezondheidszorg, waarvan de laatste 8 jaar als verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis. Met Leugens & liefdes maakt Angelique van Nijnatten haar debuut! Leugens & liefdes is een meeslepende en boeiende liefdesroman en is een nieuwe roman in de serie Ellessy Relax, een reeks van ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans, bestemd voor een breed vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Laatste editie
03 mei 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086600977 , 9789461010452


Artikelen over Leugens & liefdes

  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Leugens & liefdes

door: Mieke Piersma 1 like
Ik vond dit een redelijke goede roman, al irriteerde mij het feit dat Brecht - die een knappe man leerde kennen tijdens een concert - een uur later met hem het bed indook. Dit zijn voor mij van die onrealistische gebeurtenissen. Meestal heb ik de neiging om direct zo'n boek aan de kant te gooien,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic