Leuk voor één nacht

53

Top25's 1

Wanneer Kaatje naar huis wordt gebracht door Chris - haar baas met wie ze geregeld in de clinch ligt - had ze nooit kunnen dromen dat hij zou blijven slapen. Na die ene nacht bloeit er onverwachts iets moois op. In het geheim natuurlijk, niemand mag het weten en dat valt nog niet mee op een kantoor waar meer geroddeld dan gewerkt wordt. Als Kaatje zwanger blijkt te zijn, is er geen ontkomen meer aan...

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Laatste editie
06 april 2012
Uitgeverij
VCL/West-Friesland
ISBN
9789059774292 , 9789036426640 , 9789059778030
Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (5)

Heerlijke chicklit!

door: Saskia 1 like
Geweldige chicklit waar ik enorm van genoten heb! Echt een heerlijke feelgood zoals een chicklit moet zijn. Marijke van Elsen heeft een vlotte schrijftstijl en je leest het dan ook in no- time uit. Het gaat wel erg snel allemaal, maar dat mocht de pret niet drukken ;-)

Bouqet verhaal

door: Eveline 1 like
Grappig om te lezen, voorspelbaar en niets nieuws onder de zon. Het verschil tussen mannen en vrouwen wordt naar voren gebracht. Een boek vol clichés!

echte chicklit

door: Marieke Scheers 1 like
Een chicklit, zoals een chicklit moet zijn: Jonge vrouw krijgt mooie man, na wat geruzie om verwarringen zijn ze uit elkaar en toch een happy end. Heerlijk om te lezen, humoristisch, vol vaart geschreven. Heerlijk voor tussendoor!

Recensie Leuk voor één nacht

door: Saskia Nobels 1 like
Ik heb m net uitgelezen. Een heerlijke chicklit, vlot en vol vaart geschreven. Ik had het boek ook zo uit, het leest echt als een trein. Enige minpuntje vond ik dat het af en toe wel erg snel ging allemaal. Maar het is wel een zeer vermakelijk boek, ik heb me er prima mee vermaakt.

Recensie Leuk voor één nacht

door: jcdlwvr 1 like
Leuk vlot geschreven chicklit. Leest als een trein. Ik heb ervan genoten.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic