Leve de liefde!; Verliefd als vroeger; Zijn leven, haar leven

, ,

0

(1) LEVE DE LIEFDE! - De adem stokt Susie in de keel… Want de nieuwe graaf van Loganaich Castle mag dan een rijke yup zijn, knap is hij ook! Helaas zal hij het kasteel waarvan zij zo is gaan houden willen verkopen. Om dat te voorkomen zit er maar één ding op: al haar charmes in de strijd gooien …

(2) VERLIEFD ALS VROEGER - Izzy heeft alles wat haar hartje begeert... Alleen met de liefde wil het niet zo vlotten. Wanneer ze na jaren haar jeugdliefde Will weer ziet - hij trouwde en is inmiddels weduwnaar – blijkt de passie tussen hen onverminderd. Maar is dat genoeg of behoort zijn hart nog aan die andere vrouw?

(3) ZIJN LEVEN, HAAR LEVEN - Kelli kan haar arrogante maar sexy baas niet uitstaan! Het idee om voor een realityshow met hem van plek te ruilen staat haar dus wel aan - evenals de enorme geldprijs, die in één klap haar problemen zou oplossen. En is dit niet de uitgelezen kans hem eens te laten zien hoe ze precies over hem denkt?

Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
344
Laatste editie
27 oktober 2015
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402515268

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic