Liber Amicorum pa mr. Olindo Koolman

0

In 2004 nam mr. Olindo Koolman afscheid als gouverneur van Aruba. Ruim twaalf jaar stelde hij zijn leven en dat van zijn gezin ten dienste van de Arubaanse gemeenschap. Met integriteit, respect en een onuitputtelijke toewijding heeft hij zich van zijn taak gekweten. Aruba is hem daarvoor zeer dankbaar.
Ter gelegenheid van zijn afscheid wordt gouverneur Koolman geëerd met dit Liber Amicorum. Ruim 40 personen en instanties zijn bereid gevonden om aan dit huldeboek een bijdrage te leveren. Vrienden, collega's en organisaties waarmee de gouverneur nauw samenwerkte brengen een breed scala aan Arubaanse onderwerpen voor het voetlicht.
Artikelen over de persoon van de gouverneur en zijn verdiensten worden gevolgd door informatieve bijdragen over dushi Aruba en de andere delen van het Koninkrijk der Nederlanden. Thema's als mens en maatschappij, koninkrijk en bestuur, politiek en cultuur passeren daarbij de revue. Een indrukwekkend overzicht van de stand van zaken na twaalf jaar gouverneurschap van mr. Olindo Koolman.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
01 maart 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Walburg Pers B.V.
ISBN
9789057304187
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic