LichtWezen Meesteressences

,

0

Petra Schneider & Gerhard K. Pieroth
LichtWezen Meesteressences - de kern van het leven
Oeroude inzichten en tradities als leidraad voor een evenwichtig en gezond leven
Pagina's: 240
Bindwijze: Paperback
ISBN: 978 90 6378 387 7
Wat houdt ons tegen te leven zoals we zouden willen? Waarom raken we steeds in de problemen en worden we steeds opnieuw geconfronteerd met onaangename gedragspatronen of ziekten?
Vragen zo oud als de mensheid zelf. In oude culturen waren het de Grote Wijzen, de Meesters, zoals bijvoorbeeld Kwan Yin, Christus, Lao Tse en Saint Germain, die ons inzicht verschaften in de Grote Levensvraagstukken.
Door middel van channeling hebben Petra Schneider en Gerard Pieroth boodschappen van deze Meesters doorgekregen. Tevens ontvingen ze instructies hoe ze de essenties van de Meesters konden binden aan stoffelijke substanties: de zgn. LichtWezen Meesteressences.
Dit boek bespreekt helder en praktisch het gebruik van deze essences en zet uitvoerig uiteen voor welke doelen de afzonderlijke Meesteressences geschikt zijn. Dit boek is zodoende een ideale gids om de moeilijkheden van het leven onder de knie te krijgen. Dat betekent niet alleen leren boven persoonlijke grenzen uit te stijgen en zelfbewuster te worden, maar ook leren omgaan met de essenties en energieën van spirituele traditionele waarden. Het boek bestaat uit drie delen:
de achtergrond van de 21 LichtWezen Meesteressences en een model voor het werken met fijn stoffelijke energieën
aanwijzingen voor de werking en het gebruik van de Meesteressences en diverse technieken die het bewustwordingsproces bevorderen
de beschrijving van de Meesteressences waarin hun correspondenties met de chakra's, kleuren, tarotkaarten en edelstenen worden besproken en uitvoerig wordt ingegaan op de werkzaamheid van de afzonderlijke essences, telkens afgesloten met en gechannelde boodschap van de Meester zelf.
De LichtWezen Meesteressences zijn zowel op geestelijk en spiritueel als op lichamelijk niveau werkzaam en helpen ons te werken aan onze verkrampingen, blokkade's en trauma's. Het daardoor verkregen evenwicht schenkt zelfvertrouwen en levenskracht en laat ons leven en liefde intenser ervaren. Al met al is dit boek niet alleen een prachtig stuk gereedschap ter bevordering van het persoonlijke groeiproces, maar bevat tevens veel materiaal dat bijvoorbeeld ook aan methoden als Reiki en NLP een extra dimensie verleent.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
30 november 2010
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063783877
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic