Lied van angst

13

Lijsten 1 Top25's 1

In een verlaten dal in het westen van Ierland kruipt een jongen van achttien door de modder. Een omstreden miljonair koopt een landgoed in de omgeving van Deventer. Een voetbalsupporter met een stadionverbod raakt gewond en is bang om buiten de groep te vallen. Daarmee begint deel 4 van de serie van De zeven Deventer Moordzaken.

Op kerstochtend wordt er een lijk gevonden achter de Bergkerk. Is er een relatie tussen vreemde gebeurtenissen op het landgoed en de moord in het Bergkwartier? Het onderzoek loopt vast. Er is geen verhaal. Rechercheurs Van Dorth en Laros krijgen het plaatje niet compleet.

De zaak wordt een nachtmerrie als op tweede kerstdag een tweede lijk wordt gevonden. Wat is het verband tussen de twee kerstmoorden? Deze zaak lijkt te hoog gegrepen voor Jozef Laros en Ellen van Dorth.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Lied van angst
Serie
Ellen van Dorth & Jozef Laros (4)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
13 juni 2012
Uitgeverij
Artnik Uitgaven
ISBN
9789081081887 , 9789490548049 , 9789490548162

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,95
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,95
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

    Jannelies Smit Hebban Recensent

Beetje de weg kwijt

door Jannelies Smit op 27-10-2009

Almar Otten is van plan om zeven boeken te schrijven die zich in zijn woonplaats Deventer afspelen. Lied van angst is het vierde.
Speurdersduo Jozef Laros en Ellen van Dorth raken betrokken bij de perikelen rond een rijke zakenman, die een kapitale villa heeft gekocht om er rustig te leven van de vele miljoenen die hij heeft verdiend. Zijn echtgenote is afkomstig uit de streek en wilde daar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic