Liefde en geluk

0

Liefde & Geluk geeft een onthullend en indringend inkijkje in het leven van 22 bekende sterren. In openhartige interviews laten Caroline Tensen, Jochem van Gelder, Robert Schoemacher, Jos Brink, Paul Jambers, Geert Wilders, Rinus Michels en vele anderen het achterste van hun tong zien, en doen ze opmerkelijke bekentenissen. Zo ziet Tatjana Simic de breuk met haar vriend als 'een zegen', wil Chim van Oosterhout wraak nemen op haar ex, terwijl Bart Peeters vertelt 'op seksvakantie' te gaan met zijn 'minnares'. En lees waarom Angela Groothuizen, Gerard Spong en Herman Heinsbroek nooit zullen trouwen...
Boris van Zonneveld (1978) is journalist en communicatiewetenschapper. Hij presenteerde dagelijks een radioprogramma op Yorin FM, kwam zo in contact met bekend Nederland, en benut deze contacten nu hij als journalist werkzaam is. Sinds zijn afstuderen schrijft hij in tijdschriften en kranten. Over bekend Nederland, maar ook over populaire wetenschap. Daarnaast is hij oprichter van de uitgaanssite www.waarstapjij.nl.
Verschenen in
Genre
Korte verhalen
Aantal pagina’s
189
Laatste editie
02 november 2006
Uitgeverij
The House of Books B.V.
ISBN
9789044316902

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic