Liefde in de hooglanden

4

Bronwyn Macarran is pas negentien jaar oud als haar vader, de heer en meester over een strijdlustige Schotse clan, haar tot zijn wettig opvolger benoemt en de immense verantwoordelijkheid voor zijn volk, bezittingen en land op haar schouders laadt. Bronwyns schoonheid wordt door heel Schotland geroemd, maar degenen die haar persoonlijk kennen, weten dat haar begeerlijke uiterlijk een intelligente geest en een krachtige persoonlijkheid herbergt.

Als Bronwyn van de Engelse koning bericht krijgt dat het hem heeft behaagd haar ten huwelijk te schenken aan ene Stephen Montgomery, kookt haar bloed van woede. Ook de zeer knappe en moedige Stephen is weinig ingenomen met het hem door zijn vorst opgedrongen huwelijk, totdat hij oog in oog staat met zijn aanstaande bruid en zich realiseert dat de koning hem geen aanlokkelijker geschenk had kunnen geven.

Doch Bronwyn is geenszins van plan zich aan de arrogante Engelsman te onderwerpen en is vastbesloten voor haar onafhankelijkheid te vechten, al moet ze heimelijk toegeven dat de charmante Stephen haar beslist niet onberoerd laat en haar hart sneller doet kloppen. Doch als donkere wolken zich boven hun hoofden samenpakken en meedogenloze, laaghartige intriges hun levens bedreigen, kan Bronwyn niets anders doen dan wat haar hart haar ingeeft.

Oorspronkelijke titel
Highland velvet
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Karina Zegers de Beijl
Uitgeverij
Sfinx, Uitgeverij De
ISBN
9789064932328
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic