Liefde in de steigers

9

Maddie Moore heeft één heilige overtuiging: chips is het antwoord op alles. Maar nadat ze in één klap haar vriendje kwijtraakt (haar eigen beslissing) en haar baan (totáál niet haar eigen beslissing), besluit ze eens níét haar problemen weg te eten met zakken vol chips. In plaats daarvan verlaat ze LA om een nieuw leven te beginnen in het kustplaatsje Lucky Harbor, waar ze samen met haar twee halfzusjes een resort heeft geërfd van haar excentrieke hippiemoeder.

Bij aankomst blijkt het woord 'resort' schromelijk overdreven voor het hotel, de kleine jachthaven en het minihuisje voor de eigenaar. Bovendien verkeert de boel in belabberde staat. Het kost Maddie nog heel wat overtuigingskracht - en drie flessen wijn - om haar zusjes te laten inzien dat ze het resort moeten laten renoveren.

De aannemer die ze inhuurt is de lange, donkere en onwaarschijnlijk sexy Jax Cullen. Wanneer hij haar voor het eerst aankijkt vanonder zijn belachelijk lange wimpers, weet ze dat ze het moeilijk gaat krijgen. Met hem in de buurt is het onmogelijk om te onthouden dat ze mannen eigenlijk heeft afgezworen!

Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
235
Laatste editie
19 januari 2016
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402516593
Advertentie

Lezersrecensies (1)

liefde in de steigers

door: Zwartraafje 1 like
... In ‘Liefde in de steigers’ volgen we Maddie, het grijze muisje dat besluit om minder angstig te zijn en in plaats daarvan voor het leven te kiezen én er volledig voor te gaan. Het helpt uiteraard dat ze Jax ontmoet. Jax die steeds het beste met anderen voor heeft en nu eindelijk de persoon...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic