Liefde is

2

Lijsten 1

Liefde is van Pedro Chagas Freitas is een even originele als hartveroverende mozaïekroman waarin alle vormen van liefde aan het woord komen. Laat je ontroeren en meevoeren langs intieme momenten van het leven met onvoorspelbare, adembenemende en vooral herkenbare verhalen over geluk, angst en jaloezie.

Zo veelzijdig als de liefde is, zo veelzijdig is deze roman: jonge liefde, gedeelde liefde, onbeantwoorde, sexy, romantische liefde. Liefde waarin we beloven onszelf te verbeteren of beloven perfect te zijn.
Liefde is belooft ook in het Nederlandse taalgebied een daverend word-of-mouth-succes te worden. Geen wonder: liefde is van ons allemaal.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
21 oktober 2016
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401605779 , 9789401605786 , 9789401608947
Advertentie

Hebban recensie

Dagelijks shotje liefde

door Marijke Verhoeven op 17-02-2017

"Er zal altijd een boek te lezen zijn dat ons het leven kan redden," schrijft Freitas halverwege de bundel Liefde is als hij spreekt over een land dat in lichterlaaie staat. Met dat citaat zou de schrijver zijn eigen werk kunnen bedoelen, want het tijdstip van verschijnen van dit boek over de liefde kan immers niet beter gepland zijn dan nu, in deze onzekere periode van politieke verdeeldheid,...


Lezersrecensies (1)

Golven van liefde

door: John Stikkelbroeck 2 likes
Nooit geweten dat je op zoveel manieren kunt omschrijven wat liefde is. Een soort van love actually in het kwadraat en dan in boekvorm. Eerlijk is eerlijk, Chagas Freitas kan er wat van alhoewel je halverwege het boek toch wel een beetje liefdesmoe begint te worden. Doorlezen wordt echter beloont....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic