Liefde voor jezelf

0

“Het besef een goddelijke kern te hebben en goddelijke liefde te ontvangen is het allermooiste van de menselijke conditie.”
“Het innerlijk van ieder mens biedt alle oplossingen die de wereld kunnen redden.”
Met deze woorden spreekt God via Dorien Hoogerheide tot iedereen die behoefte heeft aan een steun in de rug, troost bij verdriet en wijsheid bij het maken van keuzes. Deze manier van communiceren met het hogere wordt ook wel channeling genoemd. Je bent als het ware een kanaal voor berichten uit andere sferen.
Dorien schrijft over dit contact: “Het was een enorme openbaring voor mij dat er geluisterd wordt, en niet alleen door God, ook engelen en overleden dierbaren proberen ons leven dagelijks aangenamer te maken en ons op allerlei manieren te helpen, zelfs al geloven wij niet in hun bestaan. Het begin van dit contact speelde zich af in 1998 en sindsdien is mijn leven totaal anders geworden. Van iemand die dacht ‘dat er wel iets was boven’ ben ik veranderd in een persoon die niet meer zonder dit contact kan. Het grootste geschenk voor mij is te weten dat er een liefdevolle God bestaat die jou als persoon de moeite waard vindt en die weet wat er gebeurt op aarde. Ook het feit dat wij als ziel niet verloren gaan is een grote steun voor mij.”
Liefde voor jezelf biedt een handreiking aan mensen, om hun opdracht te leren kennen en hun licht en liefde te laten schijnen. De hulp die via dit boek geboden wordt is helder, concreet, liefdevol en troostrijk. Het laat zien hoe je vanuit je eigen kracht, je diepste kern, de weg die voor jou bedoeld is kunt volgen en hier permanent geluk in kunt vinden.
Het boek verscheen twee jaar geleden voor het eerst en bracht veel mensen waardevolle handreikingen. Nu verschijnt een tweede herziene druk, aangepast aan de huidige tijd.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
19 december 2009
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089541406

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,50
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic