liefde voor Liguria

2

LIEFDE VOOR LIGURIA. 978.94.9117.252.6

Italie is een schitterend mozaiek, een lappendeken van allerlei verschillende stukjes land met elk een eigen verhaal, eigen recepten, een eigen 'taal'. Een van die vrijwel onontdekte stukjes is de regio Liguria, in het noordwesten, langs de Ligurische Zee. Een regio die bekend staat om haar grillige landschap, haar ietwat gesloten bevolking en haar kruidige keuken. Met haar 'hooghartige' hoofdstad Genua, die met haar imago van smeltkroes van zeevaarders en ontdekkingsreizigers menig hart heeft gestolen. Waar nog regelmatig mensen aan wal gaan met hoop op een betere toekomst.
Miriam neemt jullie mee door Liguria en laat de plekjes zien die volgens haar het meest tot de verbeelding spreken. Met aandacht voor de gastronomische, historische en culturele aspecten van dit grillige gebied vergezelt ze jullie op een vermakelijke ontdekkingsreis langs de Italiaanse Riviera.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Laatste editie
26 februari 2014
Uitgeverij
edicola cultuur
ISBN
9789491172526
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Ga mee op ontdekkingsreis!

door: Mieke Schepens 1 like
Al tijdens het lezen van het voorwoord werd ik geboeid door de manier van beschrijven van deze regio in Italië. Dit boek moet je inderdaad niet zien als een reisgids, maar zie het liever als een ontdekkingstocht waarvoor de auteur je uitnodigt. Ik ben graag meegereisd met Miriam Bunnik naar de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic