Liefdevol leven

Liefdevol leven

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0
We maken allemaal dingen mee die enorme impact kunnen hebben, zoals (werk)stress, burn- out, relatieproblemen, ontslag, verlies of geweld. De kunst is om deze obstakels en tegenslagen te overwinnen en er sterker uit te komen. Liefdevol leven speelt hierbij een belangrijke rol. Alles begint namelijk bij jou. Door te leven vanuit je hart ben je krachtiger, gelukkiger en waardevoller voor je omgeving.

Liefdevol Leven is zowel de oplossing als de grootste uitdaging voor elke vrouw. In de chaos van het dagelijks leven is het niet altijd makkelijk om jezelf op de eerste plaats te zetten. Het vraagt oefening, maar vooral bewustwording. Dit boek helpt vrouwen inzichten te krijgen en de regie over hun leven te nemen.

Schrijfster Sacha Entius neemt je aan de hand van drie inspirerende verhalen van vrouwen mee in de oneindige mogelijkheden van liefdevol leven. Levensverhalen waarin vrouwen vertellen wat zij hebben overwonnen. Én wat zij hebben gedaan om tegenslagen om te buigen naar kracht.

Vanuit haar expertise en ervaring schijnt Sacha haar licht op de verhalen en deelt haar visie. Ook geeft zij handvatten die jou kunnen helpen om zelf liefdevol te leven, dichter bij jezelf te blijven en te groeien naar jouw persoonlijke doel. Zij helpt je om datgene wat niet meer werkt, te vervangen door dingen die wel werken.

‘Een must read voor elke vrouw die de kwaliteit van haar leven
naar het hoogste niveau wil brengen.’?
—Michelle Shanti, auteur van Godin op hoge hakken en uitgever bij Paris Books

Over de auteur

Sacha Entius is coach, trainer, therapeut en vooral ervaringsdeskundige. Zij helpt verborgen verlangens en kwaliteiten naar boven te brengen waardoor vrouwen meer plezier krijgen in hun leven, werk en relaties.

Sacha’s missie is om vrouwen te inspireren en begeleiden
om het leven te leiden dat ze écht willen.

Tijdens haar loopbaan heeft Sacha ervaring opgedaan in zeer diverse werkvelden (bedrijfsleven, gezondheidszorg, reclame- en danswereld). Al deze ervaring brengt zij samen in haar training en coaching.

Kijk voor meer informatie op www.sachaentius.com
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
27 maart 2019
ISBN
9789492883667
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,50
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Open je hart!

door: Marjan van Druenen 1 like
De meest pijnlijke ervaringen kunnen er voor zorgen dat we groeien en onszelf verdiepen. Auteur Sacha Entius is zich na een lange omweg gaan richten op het coachen van vrouwen. Haar missie is vrouwen te inspireren en begeleiden om het leven te leiden dat ze werkelijk willen. Dit is ook de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook