LifeDesign

0

LifeDesign
DOE WAAR JE ECHT ZIN IN HEBT
Dit boek leert je hoe je stap voor stap je eigen LifeDesign maakt, een actieplan voor een zinvol en zinderend leven. LifeDesigning betekent dat je je eigen leven actief vormgeeft op persoonlijk, maatschappelijk en spiritueel gebied. Je leert de kunst van het LifeDesign met behulp van eenvoudige en krachtige coachingmethoden, vragenlijsten en oefeningen. Daarmee ontdek je wat het doel van je leven is, wat je grootste talenten zijn en hoe je je diepste wensen realiseert.
Dus lees dit boek en gooi het roer om! Ontwikkel je tot een ware levenskunstenaar en doe alleen nog waar je écht zin in hebt, wat zinvol is en waar je van gaat zinderen!
Peter Krijger is LifeCoach en oprichter, docent en inspirator van het Atma Instituut dat sinds 1989 trainingen en opleidingen verzorgt in Psychodynamiek, LifeDesign en LifeCoaching.
Hij begeleidt sinds 1985 mensen in persoonlijke groei. Hij heeft zich vanaf de zeventiger jaren geschoold in oosterse en westerse mystiek, yoga, meditatie en vele vormen van therapie en coaching.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
158
Laatste editie
20 juli 2007
Uitgeverij
Bloemendal Uitgevers
ISBN
9789077462355

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic