Lightcoach

Lightcoach

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
De coach komt vaak pas in beeld als het ergens hapert in je carrière. Maar zou het niet veel beter en vooral leuker zijn als je al in een veel eerder stadium eens goed op een rij zet wat je nu eigenlijk wilt in het leven? Hoe komen jouw talenten goed tot hun recht? Met behulp van Lightcoach wordt dit heel gemakkelijk gemaakt. In dit praktische handboek van Lightcoach Daan Prudon leer je overzien wat jij belangrijk vindt in het leven.
Met inspirerende voorbeelden van mensen die het hebben aangedurfd om zaken anders aan te pakken. Vol praktische tips en trucs om meteen mee aan de slag te gaan. Op naar het feestje van je eigen toekomst.
Daan Prudon (1969) werkte als manager in het bedrijfsleven, maar besloot zijn baan op te geven om te gaan doen waar zijn kracht en passie liggen; mensen verder helpen bij het vinden van hun eigen pad. Hij werkt nu als zelfstandig coach en ondernemer. De afgelopen twintig jaar draaide Daan veel als dj op grote festivals en op die festivals is nu ook de Lightcoach te vinden.
Daan Prudon is getrouwd en vader van twee kinderen.
Uitgeverij
A.W. Bruna LeV.
Laatste editie
03 september 2011
ISBN
9789400500167
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie