Liquidator

5

'Liquidator' is een spannende Young Adult thriller van Andy Mulligan, de auteur van het bekroonde 'Trash'.

Liquidator: een vreselijke misdaad
Vicky en haar klasgenoten moeten voor school op snuffelstage. Al op haar eerste stagedag bij een frisdrankfabrikant komt Vicky achter een levensgevaarlijk geheim: het bedrijf gebruikt kinderen in Afrika als proefkonijn om verdachte ingrediënten in hun nieuwe frisdrank Liquidator te testen. De fabrikant is er alles aan gelegen om de affaire in de doofpot te stoppen. Dankzij hun moed, slimheid en trouw aan elkaar, en met gevaar voor eigen leven, lossen Vicky en haar klasgenoten een vreselijke misdaad op.

Andy Mulligan, de auteur van 'Trash'
'Liquidator' werd geschreven door Andy Mulligan, een Britse schrijver die in Nederland debuteerde met 'Trash': een detective-achtige Young Adult over jongens die op een vuilstort wonen in Zuid-Amerika. 'Trash' werd in Nederland bekroond met de Gouden Lijst en de Jenny Smelik-IBBY-prijs, en in 2014 werd er een grote internationale bioscoopfilm van gemaakt.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
13 juli 2015
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep b.v.
ISBN
9789025760847 , 9789025760908

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,95 Bestel het ebook bij Libris voor 8,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 8,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

Echte spanning ontbreekt

door Bentevdwouw op 11-09-2015

Ken je dat? Er gebeurt iets, wat weer iets anders uitlokt, waardoor er weer iets anders gebeurt. Samenloop van omstandigheden, noemen we dat. Vicky en haar klasgenoten krijgen er mee te maken tijdens hun snuffelstage op school. Wat begint als een verschrikkelijk saaie week als broodjessmeerder bij een advocatenkantoor, eindigt in een afschuwelijke ontdekking die de hele wereld over gaat. En de...


Lezersrecensies (1)

Ongeloofwaardige jeugdthriller

door: Wendy Koedoot 1 like
Het verhaal gaat over Vicky en haar klasgenoten van 13 jaar die een snuffelstage moeten doen voor school. Vicky komt bij een frisdrankfabrikant terecht. Al op de eerst dag van haar drie daagse stage komt ze erachter dat de frisdrankfabrikant kinderen in Afrika gebruikt als proefkonijnen. Dat is op...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic