Littekens van de nacht

10

Nietsontziende wraak in de keiharde onderwereld van Zuid-Californië

De 24-jarige Joe Trona is een getekend man. Zijn gezicht draagt letterlijk de littekens van een traumatische gebeurtenis uit zijn kinderjaren, maar hij draagt ook veel niet-zichtbare littekens. Als wees wordt Joe door de illustere politicus Will Trona geadopteerd. Hij adoreert zijn stiefvader en wordt zijn lijfwacht.

Wanneer Will Trona wordt vermoord, laat Joe zich door niets weerhouden om zijn stiefvaders dood te wreken. Will blijkt meer vijanden te hebben gehad dan Joe ooit had kunnen vermoeden.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Silent Joe
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Henk Popken
Aantal pagina’s
380
Laatste editie
01 januari 2004
Uitgeverij
Pocket
ISBN
9789056951344 , 9789046120422
Advertentie

Lezersrecensies (3)

een hond kan voor eeuwig een geheim bewaren, maar een mens moet leven wanneer hij er meer kwaad dan goed mee doet.

door: hugo van der wildt 1 like
Ik ga akkoord met M. Kuipers en M. Huibers. Het is een goed thriller. Als wees wordt Joe door de illustere politicus Will Torna geadopteerd. Hij adoreert zijn stiefvader en wordt zijn lijfwacht. Wanneer Will wordt vermoord, laat Joe zich door niets weerhouden om zijn stiefvaders dood te wreken. Ook...

door: M. Kuipers 1 like
T. Jefferson Parker heeft met Littekens van de nacht weer een goede thriller neergezet. We maken kennis met Joe Trona, 24 jaar. Hij draagt zichtbare en onzichtbare littekens met zich mee.

Als zijn adoptiefvader Will Trona wordt vermoord, start Joe, met gevaar voor eigen leven, een zoektocht naar de...

door: Mies Huibers (old)-1653 1 like
De grote kracht van T. Jefferson Parker schuilt in een neerzetten van zeer overtuigende hoofdpersonen. Joe Trona (de Silent Joe van de Engelse titel) draagt als ik-figuur het boek.
De verhouding met zijn vermoorde vader, de omgang met zijn collega’s en superieuren en de intimiteit met de vrouw die...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic