Londen voor kids

0

Stedenvakanties zijn onverminderd populair en Londen staat in de top tien. In toenemende mate bezoeken ook ouders met kinderen deze bruisende stad. Dit deel in de Stedenreeks voor kinderen is de eerste gids over Londen die speciaal geschreven is voor kinderen, en dus ideaal om mee te nemen op een familietrip of schoolexcursie.
Naast attracties die leuk zijn voor het hele gezin staat de gids vol met plaatjes, zoekopdrachten, grappige feiten, spelletjes en puzzels.
Van de flaptekst: "Beste kinderen, Londen voor Kids is speciaal voor jullie geschreven. Londen is een van de spannendste steden ter wereld. Wilde je altijd al weten hoe het was om tegen piraten te vechten op een 18de-eeuws zeilschip, of waar de koningin haar kroonjuwelen bewaart, of wat de griezeligste plekken in Londen waren? Dan vind je het in deze gids. Lees over de geschiedenis van de stad en ontdek allerlei spannende zaken waar zelfs volwassenen geen idee van hebben!
Londen voor Kids bevat:

Ruim dertig onderwerpen: over buurten, districten, bezienswaardigheden en attracties;
Leuke weetjes en verborgen schatten;
Meer dan 150 originele kleurenfoto’s en afbeeldingen;
Kruiswoordpuzzels, zoekspelletjes en raadsels;
Handige adressen en websites.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
80
Laatste editie
08 september 2007
Uitgeverij
Stichting LM Publishers
ISBN
9789068324402

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic