Loterij

11

Top25's 1

Perry heeft een IQ van 76, maar hij is beslist niet dom. Van zijn grootmoeder heeft hij alles geleerd wat hij moet weten: ze leerde hem dat hij dingen moet opschrijven. Ze leerde hem dat hij elke week een loterijlot moet kopen. En ze leerde hem wie hij kan vertrouwen. Als zijn grootmoeder overlijdt, is Perry een 32-jarige, berooide einzelgänger. Maar dan wint hij 12 miljoen dollar in de loterij, en heeft hij plotseling meer vrienden en familie dan goed voor hem is. Loterij is een boek waar er maar weinig van zijn. Het is een intense, aangrijpende feelgood-roman, die geen lezer onberoerd zal laten. Patricia Wood laat het schrijfplezier van de pagina spatten in dit onvergetelijke boek over hoop, doorzettingsvermogen en vriendschap.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
01 juni 2010
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
9789069748931
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Loterij

door: Gerry 1 like
Een ontroerend en humoristisch boek. Ik heb het met plezier gelezen. In eerste instantie wist ik niet goed wat ik er van moest denken, maar ik ben blij dat ik doorgelezen heb!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic