Louise laat niet los

Louise laat niet los

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
In het derde, ook los te lezen, deel van de grappige en spannende reeks over Bruno, Arthur en Louise speelt Louise de hoofdrol.
De superrijke Tom Haan komt naar het dorp van Bruno, Arthur en Louise en wil er een enorme kippenkwekerij bouwen, precies op de plek waar hun hut staat. De kinderen bedenken de wildste plannen om de bouw te dwarsbomen en gaan op pad om handtekeningen te verzamelen. Louise heeft nog een ander probleem: haar vader is werkloos en wil verhuizen, om ergens anders werk te gaan zoeken. Wat een ramp! Louise wil helemaal niet weg uit het dorp.
De drie helden zullen hun krachten moeten bundelen om dit avontuur goed te laten aflopen. Dit keer is Louise hun onverschrokken aanvoerder.
‘Bruno wordt een Superheld’ (het eerste deel van de reeks) werd bekroond met een Zilveren Griffel en verkozen tot beste Noorse kinderboek van het jaar. ‘Louise laat niet los kreeg’ in de Noorse pers lovende recensies:
‘Een fantastische opvolger van ‘Bruno wordt een superheld’ en ‘Arthur wordt beroemd’.’ NRK
‘Opnieuw voegt Øvreås magie toe aan het verhaal, en maakt hij een bijzonder universum voor jonge lezers dat zowel realistisch als geheimzinnig is. Dat is goud waard.’Dagbladet
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
200
Uitgeverij
Querido
Laatste editie
18 april 2019
ISBN
9789045122861
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie