Love your lunch

1

Artikelen 1
SEAN WAINER: Love your lunch
Recepten uit de keuken van Small World
Nederland is het land van boterhammen met kaas en worst. Lekker natuurlijk, maar met al die keuze aan geweldige ingredienten en mooie broodsoorten is het zonde om niet wat meer aandacht te besteden aan de dagelijkse lunch. Vaak gaan mensen buiten de deur lunchen als ze iets extra's willen, maar thuis maken kan natuurlijk ook. Dit boek bevat de allerbeste recepten van een van de lunch 'hotspots' in Amsterdam: Small World. Een klein lunchcafé met een grootse kaart en de gastvrije eigenaar Sean Wainer.
Na heel veel jaren aandringen van klanten heeft Sean besloten zijn recepten te delen, van de vele heerlijke warme en koude sandwiches, tot de beste salades, zijn 'Killer Cookies' en de alom geliefde worteltaart. Love your Lunch is heel veel meer dan een boek over Small World. Het is een boek over comfort food, gemaakt van de beste ingrediënten en super simpele technieken. Een ding is zeker, de inhoud van de broodtrommel gaat er vanaf nu heel anders uitzien!

* Meer dan 60 geweldige recepten, beproefd en getest
* Aangevuld met ideeën voor feestjes en lunches voor grotere groepen
* Small World krijgt al jaren de hoogste cijfers bij Tripadvisor, Yelp en Iens
* Opvallende vormgeving en fotografie
* Verschijnt gelijktijdig in een Engelse editie
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
25 februari 2016
Uitgeverij
Forte culinair
ISBN
9789462500860


Artikelen over Love your lunch

  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €24,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Perfecte receptuur in prijzig boek met matige lay-out

door Anna Bakker op 31-05-2016

De van oorsprong Australische Sean Wainer is eigenaar van de Amsterdamse lunchzaak Small World. Wainer had al veel (buitenland-)ervaring opgedaan in het koksvak toen hij met Small World startte, dat een succesvol bedrijf is geworden. Succesvolle koks schrijven een boek, Love Your Lunch is het resultaat. Achter op de cover staat vermeld ‘de inhoud van je lunchtrommel kan er veel lekkerder...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic