Loving the one you're with

0

Byron Katie werkt op deze dvd met drie door hun partner teleurgestelde mensen. Ze doet The Work met hen en onderzoekt hun gedachten rondom liefde, relaties, communicatie en trouw... en nodigt jou uit hetzelfde te doen. Ontdek de ongelooflijke bevrijding die plaatsvindt wanneer de deelnemers niet alleen ontdekken dat hun partner een perfecte spiegel is, wanneer ze niet alleen hun hart openen en hun partner voor het eerst werkelijk zien, maar vooral wanneer ze hun ware liefde ontdekken - the one you're with, degene met wie je altijd bent: jezelf.
Ervaar hoe ook jouw leven verandert nadat je deze krachtige voorbeelden van The Work in de praktijk hebt aanschouwd - en keer steeds terug naar deze dvd voor een dieper begrip en het steeds beter kunnen toepassen in je eigen relaties.
De thema's op deze dvd zijn de klassieke, ultieme relatie-thema's...
* hoe ga je om met kritiek van de ander
* hoe creëer je (weer) intimiteit, liefkozing, communicatie, begrip en liefde in je relatie
* ontrouw, wantrouwen en vertrouwen
en zijn niet alleen van toepassing op liefdesrelaties, maar op alle relaties in je leven. En uiteindelijk leer je, door jouw oordeel over de ander, om van jezelf te houden.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
02 september 2015
Uitgeverij
Palaysia Productions
ISBN
9789076541938
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic