Luchtbedverhalen

0

"Het was een bericht met daarin een aanvraag voor een verblijf van twee nachten. Ik zocht direct op de website hoe ik de boeking kon accepteren en al gauw zag ik dat ik de groene 'acceptbutton' moest activeren. Meteen gierden de zenuwen door mijn keel. Ik las het profiel van mijn eerste gast aandachtig door. Er stond een foto bij met daarop een jonge, aantrekkelijke man met een uitdagende
lachende blik."
Zo begon het 'Airbnb' avontuur dat Nadja V. ertoe bracht haar ervaringen als host in deze verhalenbundel met het grote publiek te delen. Het boek geeft niet alleen een inzage in de 'Airbnb community', maar laat de lezer bij ieder verhaal genieten van de nieuwe ontmoetingen met de gasten en de reviews die de gasten haar toeschrijven. Ze beschrijft op een speelse en luchtige manier uiteenlopende karakters en culturen. De weergaloze digitale wereld van de website komt aan bod en het gedrag van de gasten dat haar zo opvalt, maken ieder verhaal uniek. Ze schetst deze periode van haar leven als eenzaam, vrolijk en bijzonder. Als 'Airbnb host' vindt ze de kracht om het uiteenvallen van haar gezin te verwerken en door te gaan met een nieuw leven.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
15 juli 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Aspekt B.V.
ISBN
9789461533630

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic