Luchtvissers

6

Joshua Lohman reist af naar een afgelegen eiland in de Atlantische Oceaan. Hij zoekt de totale afzondering, geplaagd door schuldgevoelens over een ernstig auto-ongeluk waar hij bij betrokken was. De veerdienst is opgeheven, de laatste bewoners worden geëvacueerd, hij zal als enige achterblijven. Althans, dat is wat Joshua denkt... Een handvol eilanders houdt zich schuil, ieder van hen met een eigen reden, en zonder dat ze het van elkaar weten.
Een van de achterblijvers, het jonge meisje Jo-Anne, zoekt steeds het gezelschap van Joshua, nogal tegen zijn zin. Maar als de zomer voorbij is, de stormen komen en de situatie op het eiland langzaam ontspoort, komt hij voor een dilemma te staan: moet hij dit kind redden?
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
08 november 2013
Uitgeverij
Atlas Contact
ISBN
9789025441975 , 9789025441982

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersLezersrecensies (2)

Luchtvissers

door: Jeannie Bertens 1 like
Joshua is op de vlucht voor zijn nare herinneringen. Hij wordt gekweld door schuldbesef maar ook door zelfmedelijden. Op de vlucht voor zijn herinneringen komt hij terecht op het eiland Lundines. Het eiland is geëvacueerd, er zou niemand meer aanwezig zijn. Perfect voor Joshua, hij hoeft niemand...

Dit boek leg je niet weg!

door: Mieke Schepens 1 like
In oktober zag ik de trailer van 'Luchtvissers' en meteen was mijn interesse gewekt. Ik ontving een recensie-exemplaar van Uitgeverij Atlas Contact. Toen ik begon te lezen was het heel even een wat moeilijke (langzame) start, maar eenmaal op weg was er geen terugkeer meer mogelijk. Ik moest en zou...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic