Lucian meesterwerk v gevallen engel

6

Top25's 1
Clay, redacteur, balanceert op de rand van een depressie. Op een avond krijgt hij een manuscript aangeboden van een wel heel mysterieus persoon. De woorden van schrijver Lucian slaan in als een bom.

‘Ik ga je mijn verhaal vertellen, en jij gaat het opschrijven en publiceren,’ beweert de gevallen engel. Eerst denkt Clay nog aan een stunt, maar de demon weet hem in steeds andere gedaanten overal te vinden. Clay raakt volledig geobsedeerd door één vraag: hoe loopt deze duistere autobiografie af?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Demon. A memoir
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Marianne Locht-Kühler
Laatste editie
10 april 2010
Uitgeverij
Kok
ISBN
9789043517072
Advertentie

Hebban recensie

Bijbelkennis in vogelvlucht

door Chris Derks op 11-05-2010

Tosca Lee werd in 1969 geboren in het plaatsje Roanoke, in Virginia. Ze is afgestudeerd op de vakken Engels, literatuur en economie. Haar carrière begon als freelance schrijfster, van o.a. artikelen voor een computerblad. Als logisch vervolg verschenen er in die periode diverse door haar geschreven computerboeken. Het schrijverschap vulde ze aan met modellenwerk en 1996 deed ze zelfs een gooi...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic