Luister alsjeblieft !

,

0

Het vermogen tot luisteren en ons uit kunnen spreken zijn bepalend voor ons levensgeluk
HANS STOLP HARM WAGENMAKERS
Luister alsjeblieft!
De tien heilige wetten van communicatie
Leren communiceren met de ander: het bepaalt of we eenzaam zijn of niet. Het bepaalt of we de ander kunnen helpen of niet. Het bepaalt ons geluk, onze levensvreugde, onze innerlijke vrede.
We mogen rustig stellen dat we een leven lang nodig hebben om te leren luisteren en dat we alle lessen van het leven nodig hebben om onszelf waarachtig uit te leren spreken. In dit boek gaat het over die levenslessen en over de inzichten die ons behulpzaam kunnen zijn bij onze groei in communicatie.
Er zijn tien oude, verrassend moderne wetten die de basis zijn van ons vermogen tot communicatie.
Luister alsjeblieft! gaat over de vraag hoe we die wetten kunnen toepassen en hoe we duidelijker, directer en eerlijker kunnen communiceren.
HANS STOLP is pastor, auteur en veel gevraagd spreker. Hij publiceerde bij Ankh-Hermes o.a. Leven met Engelen, De helende kracht van vergeving, Eerlijk kijken naar jezelf en Aan synagoge, kerk en moskee voorbij.
HARM WAGENMAKERS heeft sinds 1986 een praktijk als geestelijk raadgever en energetisch therapeut. Hij is auteur van diverse boeken, waaronder God spreekt tot de ziel, Heimwee naar het licht en De Zaligsprekingen (samen met Hans Stolp).
Omslagontwerp: Peter Beemsterboer - Studio Imago, Amersfoort
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
156
Laatste editie
24 januari 2007
Uitgeverij
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020284522 , 9789020209983

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic