Luxepaardjes

6

Henry is 29, single en freelance journaliste, schrijfster en eigenlijk alles waarvoor ze haar betalen. Ze heeft een hekel aan deadlines, te veel werk en overvolle ruimtes. Ongewild komt ze voortdurend in bizarre en gevaarlijke situaties terecht die ze - vaak buiten haar wil om - moet oplossen.

Henry schrijft de biografie van een bekende, maar uiterst vervelende televisiefiguur. De man is stinkend rijk en betaalt haar royaal, maar Henry wordt al snel geconfronteerd met zijn minder fraaie kantjes. Tijdens een interview staat ze plots oog in oog met een naakt meisje dat de man opeist voor een potje neuken. Wanneer de jonge vrouw verdwenen blijkt, krijgt Henry argwaan. Met gevaar voor eigen leven gaat ze op zoek naar de waarheid achter de man, en wat ze ontdekt, had ze misschien liever niet geweten.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
315
Laatste editie
22 oktober 2013
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401407601 , 9789401413015

Hebban recensie

Het slot is een anticlimax

door Katleen Scheers op 10-12-2013

Tille Vincent uit Borgerhout is een veelzijdige schrijfster. Haar boeken, voor kinderen en volwassenen, behoren tot verschillende genres. Ze heeft onder andere de meerderheid van de misdaadromans naar de Vlaamse tv-serie 'Code 37' op haar naam staan. Naast schrijfster is ze ook lifestylejournaliste.

In Luxepaardjes  is Henry Matheus een ongebonden freelancejournaliste met een bijzondere naam. Ze...


Lezersrecensies (1)

Geen al te best 1e deel

door: Annelies Jesse 1 like
Was niet helemaal wat ik ervan verwachte. De personages komen nogal puberaal over en spreken dan ook niet tot de verbeelding. De plot zit redelijk in elkaar, maar de afwisseling met een aantal erotische scenes komen de spanning niet ten goede. Het geheel verloopt uiterst traag en kan na de helft al...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic