Maanlief

0

Sinds Mo gestopt is met dansen, lijkt alles met een rotvaart slechter te gaan. Alsof ze op een rollercoaster zit, recht naar niemandsland. Mo was altijd al stil en veel vriendinnen heeft ze nooit gehad, maar de laatste tijd voelt ze zich helemaal alleen.

Haar oudere zus wil vooral jiujitsu grepen op haar uitproberen. En aan haar gekke buurjongen Bosse heeft ze ook niets. Waarom kruipt hij op het dak om accordeon te spelen? Hij zit er zelfs ’s nachts, onbeweeglijk, met zijn rug tegen de schouw. Twee maanden vakantie staan Mo te wachten en daar ziet ze vreselijk tegen op.

Na een week verveling besluit Mo het over een andere boeg te gooien. Ze neemt de oude tent van haar moeder en gaat weg. Mo komt zichzelf tegen, en ook de buurjongen…

MARLEEN NELEN en Mo trekken samen van tuin tot tuin, tot ze vinden wat ze zoeken. Een zalig zomers verhaal over jezelf ontdekken, je plek in de wereld vinden en… verliefd worden.

Vanaf 12 jaar
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
140
Laatste editie
28 januari 2008
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059082540
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic