Machtig & opwindend

0

Macht en nietsontziende aantrekkingskracht... Angie, Kiloran en Jessica kunnen er geen weerstand aan bieden. Maar tegen welke prijs?

Angie kan haar geluk niet op: Riccardo, haar baas - op wie ze al jaren heimelijk verliefd is – geeft haar zomaar een prachtige jurk en pronkt met haar op een bedrijfsfeest. Wanneer ze dan ook nog samen een nacht vol hartstocht doorbrengen, hoopt ze stiekem op meer. Tot blijkt dat hij heel andere ideeën over de liefde heeft dan zij…

Hoewel Kiloran het niet kan uitstaan dat ze zich aangetrokken voelt tot Adam, een man die zich nooit zal binden, laat ze zich verleiden tot een vurige affaire. Dan raakt Adam als gevolg van een ongeval zijn geheugen kwijt en leert ze hem van een heel andere kant kennen. Maar zal ze hem verliezen als hij zijn geheugen terugkrijgt?

Een rijk man als Salvatore kan nooit echt in haar geïnteresseerd zijn, weet Jessica. Het kan dus geen kwaad om als zijn minnares in het openbaar te verschijnen. Zodra ze merkt dat Salvatore meer wil dan alleen met haar rond paraderen, ontdekt ze dat het nog niet meevalt om ‘nee’ te zeggen tegen een multimiljonair…

Dit boek is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
360
Laatste editie
12 januari 2016
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402516517 , 9789402516517 , 9789402516517
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic