Machtsovername

9

Lijsten 1 Spots 1

In Machtsovername wordt de president van Amerika het doelwit van nietsontziende terroristen - een angstaanjagend realistisch rampscenario, want hoe goed is een vrijstaande villa in het midden van een drukke stad nu echt te beveiligen?

Op een ochtend wordt de rust in Washington wreed verstoord door een groep terroristen die tientallen mensen vermoorden en bijna honderd mensen gijzelen terwijl ze zich een bloederige weg banen naar het Witte Huis. De geheime dienst brengt de president nog net op tijd naar een ondergrondse bunker, en terwijl de overheid discussieert over de juiste maier om met de vijand te onderhandelen, sluipt Mitch Rapp, de beste antiterreuragent van de CIA, door geheime gangen en verborgen tunnels van het enorme landhuis om de gijzelaars te redden voordat de terroristen de president bereiken. Maar een andere vijand - een hooggeplaatste persoon in Washington - is vastberaden Rapps reddingsmissie te laten falen.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
500
Laatste editie
23 november 2016
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045210490 , 9789045210599


Door lezers

Thriller Club / Thrillers november 2016
30 oktober 2016 2 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €20,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,25 bijAdvertentie

Hebban recensie

    Kees van Duyn Hebban Recensent

Hoe veilig is het Witte Huis?

door Kees van Duyn op 19-12-2016

Na zijn studie economie werkte Vince Flynn als accountant en verkoopexpert. In 1991 verliet hij zijn werkgever omdat hij piloot bij de marine wilde worden. Dat is hem uiteindelijk niet gelukt omdat hij op medische gronden werd afgekeurd. Om de problemen rond zijn dyslexie te overwinnen, dwong hij zichzelf om dagelijks te lezen en te schrijven. Deze nieuwe interesse motiveerde hem om zelf boeken...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic