Magie in Manhattan* / Terug naar Texas - Intiem 299, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Intiem - *Deel 1 van Matchmakers Inc.

,

0

(1) Matchmakers Inc. 1 MAGIE IN MANHATTAN - Dit is je kans om een miljonair te ontmoeten.. Gails vriendinnen hebben haar overgehaald om mee te doen aan een datingshow, maar als ze ziet wie ze voor haar hebben uitgezocht, wil ze het liefst wegrennen. Het is niemand minder dan Russell Holloway, de adembenemend knappe eigenaar van een keten luxueuze resorts en berucht vrouwenveroveraar. Terwijl zij een man zoekt om een gezin mee te stichten. Dit moet een vergissing zijn! (2) TERUG NAAR TEXAS - Zes jaar geleden verliet Luke arm en berooid Texas; nu keert hij als steenrijk zakenman terug om financieel orde op zaken te stellen op de ranch waar zijn jeugdliefde, Caitlyn, woont met haar zoon. Voor Luke is het meteen duidelijk: Daniel is zíjn zoon. Zijn voorstel: met haar te trouwen om de ranch te redden. Maar zal ze daarmee instemmen?
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Yvonne Koks , Nellie Tschanz
Laatste editie
28 mei 2013
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461996152 , 9789461996152 , 9789461996152
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic