Magnetiseren voor iedereen

0

Renate Soeters
Magnetiseren voor iedereen
Helen met de Energie van het Universum
bindwijze: paperback
formaat: 17 x 24 cm
omvang: 160 blz.
illustraties: zwart/wit
prijs: 13,50
ISBN: 978 90 6378 611 3
Een praktische cursus in het leren werken met de genezende krachten van handoplegging en aanrakingstherapie
Helen met behulp van handoplegging, magnetiseren, is zo oud als de mensheid en komt in vele culturen voor. De essentie van deze manier van helen is het doorgeven van positieve energie door middel van aanraking. We kunnen het allemaal, iedereen heeft immers deze energie in zich: de Universele Levenskracht stroomt door ons allemaal.
Bij de één wat minder overvloedig dan bij de ander, wat tot beperkende blokkades kan leiden, die weer ten grondslag kunnen liggen aan allerlei geestelijk of lichamelijk ongemak. We kunnen daarom veel baat hebben bij het leren (her)kennen van deze energie en haar - ook bij anderen - kunnen waarnemen en doorgeven aan diegenen die er tijdelijk tekort aan hebben of bij wie zij geblokkeerd is.
Uiteraard is het 'openstaan' voor deze energie een belangrijke factor in het doorgeven van energie. Deze energie wordt heel duidelijk ervaren: een koud of juist warm, soms tintelend, gevoel dat uiteindelijk tot verlichting leidt. Hoe meer degene die de energie doorgeeft met zichzelf in balans is, des te positiever wordt de kracht die aan deze energie verbonden is.
Magnetiseren voor iedereen beschrijft alle aspecten van 'helen door aanraking': vanaf de traditionele disciplines tot de moderne inzichten van vandaag de dag. Het biedt een overzichtelijke cursus in het leren helen met levensenergie.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
141
Laatste editie
18 maart 2005
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786113
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic