Mam, heb jij dat nou ook ?

0

Iedere ouder hoopt dat zijn of haar kind gelukkig is én blijft. Maar hoe geef je je kind een stevige basis mee om uit te groeien tot een evenwichtig en gelukkig mens?

Mam, heb jij dat nou ook? maakt opvoeden eenvoudiger en leuker. Aan de hand van negen openhartige, confronterende en verhelderende brieven, geschreven vanuit de belevingswereld van een kind tussen 0 en 21 jaar, laat dit boek zien hoe de ontwikkeling van je kind verloopt in verschillende leeftijdsfasen.

Sylvia Roosendaal behandelt de twaalf basisbehoeften die opvoeden tot een proces maken waarin liefde voor het kind centraal staat. Ze houdt de lezer een spiegel voor, om te ontdekken welke delen van jezelf te herkennen zijn in het gedrag van je kind en te zien hoe je daar adequaat op kunt reageren, waarbij het Enneagram een hulpmiddel is. Dit boek biedt een nieuwe kijk op opvoeden en kan eraan bijdragen dat zowel het kind als de ouder zullen groeien op het pad naar volwassenheid.

Mam, heb jij dat nou ook is een warm en liefdevol boek voor opvoeders, ouders en grootouders en voor iedereen die kinderen een warm hart toedraagt!

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
239
Laatste editie
04 april 2005
Uitgeverij
Stichting GVMedia
ISBN
9789055991815

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic