Mam, vertel's!

0

Na veel verzoeken is de klassieker Mam, vertel ’s! nu ook als light edition verkrijgbaar. Het originele cadeauboek vol leuke en grappige vragen aan je moeder. Als zij de vragen beantwoord heeft, krijg je het boek weer van haar terug.

Mam, wat was vroeger jouw lievelingseten? Op wie vind jij dat ik het meest lijk? Welke plekken moet iedereen in zijn leven gezien hebben?

Mam, vertel ’s! is een bijzonder cadeau om te krijgen of om te geven. Door het beantwoorden van de vragen schrijft zij heel makkelijk haar eigen boek. Ideaal voor mensen die ‘geen schrijver zijn’ of die binnen korte tijd een geweldig cadeau willen maken. Het ingevulde boek is een prachtig document om voor altijd te bewaren.

Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel ’s!-serie: boeken die zijn uitgegroeid tot klassiekers en die hun weg gevonden hebben naar de harten van moeders, vaders, opa’s en oma’s.

Vertel ’s!: unieke, persoonlijke boeken voor speciale momenten en herinneringen
Kijk voor meer informatie op www.verteleens.nl
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
95
Laatste editie
01 april 2011
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789049107673
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic