Mama, papa en ik ertussen

0

Als pedagogisch medewerker in kinderopvang en jeugdhulpverlening, heb ik veel te maken gehad met de vragen, twijfels en het verdriet van kinderen waarvan de ouders gaan scheiden of al gescheiden zijn.
Ik heb in mijn werk gezocht naar een hulpmiddel om met jongere kinderen dit onderwerp bespreekbaar te maken, maar ik vond zelden iets wat aansloot bij de behoefte van deze doelgroep.

Tevens merkte ik dat eigen emoties en gevoelens het voor ouders veelal een lastige taak maakten om het gesprek met hun kind aan te gaan maar ze wel behoefte voelden om er met hun kind over te praten.

Dit boekje is speciaal bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4-8 om samen met een of beiden ouders en/of opvoeders te lezen en in te vullen.
Het onderscheidt zich omdat u met uw kind aan de hand van herkenbare tekst, leuke, nog in te kleuren plaatjes en vragen een open dialoog kunt hebben over dit soms lastige onderwerp.
Dit boekje is makkelijk om te buigen naar jullie eigen unieke situatie, en krijgt vorm door jullie eigen unieke invulling van jullie eigen unieke verhaal.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
34
Laatste editie
25 juli 2013
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402103991
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic