Man achter de barbecue

0

Man achter de barbecue
Buiten koken! Mannen kennen het oergevoel van buiten koken en de barbecue is dan ook meestal het domein van de man. Lekker cheffen op een goede barbecue met de juiste accessoires: grote tangen, goede messen, thermometers, pizzastenen, smokers...
Het oog wil ook wat en juist voor deze man is dit boek bedoeld. Geen vette worsten of verbrande saté, maar goede ingrediënten en gerechten als: Gerookt speenvarken met een tomatenchutney, Tournedos Stroganoff, Kreeft, Gambaspiesjes, maar ook: miniburgers, tapas en popcorn op de grill.
Man achter de barbecue is voor het hele jaar: doordeweekse gerechten, koken met kinderen, culinaire 'hoogstandjes', maar ook complete menu's om met en voor vrienden te koken.
Man achter de barbecue: hét buitenkookboek voor de man van vandaag!

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
127
Laatste editie
17 april 2007
Uitgeverij
Tirion Culinair
ISBN
9789043909976
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic