Mara Dyer 1 - De duistere kant van Mara Dyer

43

Top25's 1

Mara Dyer denkt dat haar leven niet vreemder kan worden als ze wakker wordt in een ziekenhuis zonder zich te herinneren hoe ze daar terecht is gekomen.
Toch wel.
Ze vreest dat het ongeluk, waarbij haar beste vriendin en vriendje zijn omgekomen maar zij mysterieus genoeg ongedeerd is gebleven, niet zomaar een ongeluk was.
Ze heeft gelijk.
Ze is ervan overtuigd dat, na alles wat er gebeurd is, ze niet meer verliefd kan worden.
Ze heeft het mis.

De zeventienjarige Mara kan zich niets herinneren van het ongeluk waarbij drie van haar vrienden zijn omgekomen. Ze verhuist met haar familie naar Florida, gaat naar een nieuwe school en voelt zich onweerstaanbaar aangetrokken tot bad boy Noah. Ze hoopt met een schone lei te kunnen beginnen, maar als er meer doden in haar directe omgeving vallen en er vreemde dingen gebeuren, beseft ze dat ze haar geheugen moet terugkrijgen om haar familie en toekomst veilig te stellen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Unbecoming of Mara Dyer
Serie
Mara Dyer (1)
Genre
Young Adult
Vertaald door
Sandra Hessels
Laatste editie
28 september 2012
Uitgeverij
Manteau Jeugd
ISBN
9789022327531

Lezersrecensies (2)

Noah shaw

door: Sameen 1 like
Het boek begint al spannend met de vraag: What happend? Als je verder leest wordt alles duidelijk en dan ontmoet je ook nog eens Noah Shaw en die laat je hartje sneller kloppen.

verslavend!

door: Demi Kolle 1 like
Mara word wakker in het ziekenhuis en kan zich niks meer herinneren van woensdag nacht. Ze stelt voor om te verhuizen en ze vertrekken naar Florida. Ook in Florida heeft ze last van hallucinaties en nachtmerries. Ook leert Mara Noah kennen. Noah blijft maar om haar aandacht vragen waardoor meisjes...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic