Marie-José

0

Marie-José is een vrouw van rond de dertig, die een broer-zus verhouding heeft in haar huwelijk. Zij doet er alles aan om bij haar man onder de aandacht te komen.
Door zijn hobby, die hij intens beleeft ontbreekt bij hem alle belangstelling voor haar. Marie-José, koestert haar vrouw-zijn en gaat dan ook uitdagend gekleed de stad in om bekeken te worden. Zij doet er alles aan om op te vallen en zo ontmoet zij John Lindeman, een vertegenwoordiger in diepvriesproducten, die valt voor haar charmes. John is een sociaal bevlogen man, die erg gewaardeerd wordt door zijn vrienden en als er problemen zijn kunnen ze altijd bij hem terecht. Marie-José verlaat haar man en betrekt een appartement in de stad. Ze begint een verhouding met John. Marie-José zet echter haar uitdagende leven voort. John probeert met alle macht haar leven zin te geven, zij raakt aan de drank en is het spoor volkomen bijster.
Een indringende roman waarin motieven van erotiek, schuld, angst en kwaadheid een emotionele en symbolische betekenis krijgen.
'Prachtig geschreven, herkenbaar, smaakvol en verrassend.'
Helen.
Een subtiel geschreven roman over een relatie en haar geheimen.'
Romy.
'Marie-José is een sensuele en onthutsende roman over de zoektocht van een vrouw naar de waarheid in de liefde, ongeacht de consequentie.'
Victoria.
De personages zijn levendig beschreven en het verhaal berust, hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt, op autobiografische ervaringen.
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
254
Laatste editie
06 mei 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Boekenbent
ISBN
9789462037762 , 9789462037762

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic