Masak Masak Bersama Ron 2

0

De Nederlands-Indische keuken verschilt op verschillende vlakken van de traditioneel Indonesische keuken doordat Nederlandse invloeden een rol zijn gaan spelen op het kookproces.
In dit 2e deel van 'Masak Masak Bersama Ron' (samen koken met Ron) leidt de auteur u door de overheerlijke Indische keuken en leert u hoe u deze feestelijke maaltijden zelf, of met familieleden, stap voor stap kunt bereiden.
Ron Baas werd in 1941 geboren te Bogor (Indonesië) en bracht zijn jeugd door in de midden-Javaanse stad Bandung. Deze stad draagt van oudsher de bijnaam het Parijs van Java'. Samen met zijn ouders keerde hij tijdens de repatriantengolf naar Nederland waar hij tot aan zijn pensioen werkzaam was als directeur van een drukkerij-uitgeverij. Tijdens zijn pensioen gaf hij jarenlang kookles aan de Volksuniversiteiten in Oss, 's-Hertogenbosch en Zeeland (NB). Daarnaast verzorgde hij ook workshops aan kookclubs en op vrienden- en familiefeesten.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
60
Laatste editie
17 november 2015
Uitgeverij
B for BooksdistriBution
ISBN
9789491014383

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 9,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 9,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic