Masterclass ondernemen

5

Lijsten 1

In haar boek Masterclass Ondernemen geeft Annic van Wonderen al haar kennis, tips en adviezen aan haar lezers. Ze vertelt het verhaal van het opzetten van I Love Fashion News en hoe ze deze modesite tot een groot succes heeft weten uit te bouwen (2,4 miljoen bezoekers per maand). Met haar motto's durven - doen - doorzetten inspireert ze ondernemers (in spe) aan de slag te gaan en keihard te werken om je doelen te bereiken. In Masterclass Ondernemen komen vele onderwerpen aan bod die voor alle ondernemers toepasbaar zijn: social media, pr en marketing, netwerken, tips & tricks en valkuilen. Genomineerd voor 'Meest succesvolle bekende Nederlander 2014'. Alleskenner op het gebied van social media.

Verschenen in
Genre
Management & Organisatie , Business & Management
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
08 december 2014
Uitgeverij
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461561749

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (2)

Herkenbaar en inspirerend

door: Marieke Kuit - van Woesik 1 like
Als ondernemer vond ik 'Masterclass Ondernemen' erg herkenbaar én inspirerend! Het leest lekker weg, er zitten een paar erg goede tips tussen, maar het allerbelangrijkste is: je krijgt er veel ondernemingsenergie van! Annic is súper enthousiast, ambitieus en perfectionistisch. Ik herken me erg in...

Goed

door: Kimberly Verbiest 1 like
Ik vond het een goed boek, in zin van motivatie. Na het lezen (op een dagje uit, want leest heel vlot) had ik gelijk zin om weer 100% voor mijn bedrijf te gaan!
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic