9200000102906880

Meer dan perfectie

8
Gelezen 10 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

Mannen vallen alleen voor perfecte vrouwen. En dat is Sam allesbehalve. Daarom heeft ze zich voorgenomen nooit toe te geven aan haar gevoelens voor een man. Zelfs niet aan een waanzinnig lekker exemplaar als Wynward Smith. Hij mag dan nog zo knap zijn, het blijft een eikel. Of dat dacht ze toch, want eens ze de echte Wynward ziet, lijkt hij plots niet zo vreselijk.

Sam Masson is een enigma, een vrouw met contradicties. Dat is net wat Wynward mateloos aantrekt. Hij wil maar wat graag het mysterie ontrafelen. Sam blijft hem echter wegduwen. Om de een of andere reden vindt ze zichzelf niet genoeg. Toch is hij er zeker van dat ze perfect is voor hem.

Het tweede deel van de Spirit Wood serie vertelt het verhaal van Sam Masson. Het gaat over zelfvertrouwen en aanvaarding. Drama, romantiek en erotiek zitten verweven in dit liefdesverhaal waar de karakters elkaar en zichzelf vinden.

Genre
Feelgood
Serie
Spirit Wood (2)
Laatste editie
05 november 2018
ISBN
9789402184341
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Sam's verhaal..

door: Katja Put 1 like
Meer dan perfectie Mooi vervolg op Meer dan passie. Sam, de zus van Charlie, heeft haar leven de laatste jaren on hold gezet om te zorgen voor haar zusje, en nadien ook haar zieke vader. Nu Charlie haar leven op orde heeft en geniet van het getrouwde leven, en hun vader geholpen wordt in een...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook