Meer meesterlijk brood

1

Artikelen 2 Lijsten 3

Nog meer broodrecepten van Hollands meest succesvolle bakker!
Meer meesterlijk brood gaat verder waar Robèrt van Beckhovens eerste boek Meesterlijk brood ophoudt. De Meester Boulanger geeft in zijn tweede boek nog meer informatie over de broodnodige ingrediënten. Hij verklapt de tien gouden tips om teleurstellingen uit de oven te voorkomen. En, het allerbelangrijkste, hij geeft een 40-tal nieuwe, originele recepten prijs, zoals recepten met getoerd deeg (croissants), broodjes voor elke gelegenheid (worstenbroodjes, paasstol, kerstbrood), zoete en hartige brioche en recepten met oud brood (wentelteefjes, paneermeel). Als een ware meester neemt Robèrt de thuisbakker bij de hand om hem door middel van gevarieerde recepten, duidelijke uitleg, stap-voor-stap foto’s en filmpjes de kunst van het bakken bij te brengen.

Robèrt van Beckhoven is landelijk bekend geworden door zijn rol als jurylid in het tv-programma Heel Holland Bakt. Hij heeft het ambacht van bakken van jongs af aan meegekregen. Als enige in Nederland is hij zowel Meester Patissier als Meester Boulanger.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
11 juni 2015
Uitgeverij
Van Dishoeck
ISBN
9789000346837 , 9789000346837 , 9789000346837 , 9789000346837


Artikelen over Meer meesterlijk brood

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 20,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 20,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Brood bakken met de Meester Boulanger voor iets gevorderden

door Sia Vogel op 25-09-2015

Meer meesterlijk brood bakken van Robèrt van Beckhoven bouwt voort op diens eerste boek, Meesterlijk brood bakken, waarmee gezegd dat het met name bedoeld is voor de iets gevorderden. De basis wordt wel uitgelegd in hoofdstuk 1, ingrediënten, begrippen en technieken, gouden tips, zodat de lezer die het eerste boek niet heeft (gezien), toch redelijk uit de voeten kan. Ook wordt gewezen op de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic