Meermin, de

2

Wanneer Delores Walker dertien is gaat zij samen met haar ouders voor het eerst op vakantie. Ze rijden vanaf hun huis in New York naar Florida, om daar de wereldberoemde zeemeerminnenshow te bekijkenin het vakantiepark Weeki Wachi Springs. Delores is zo van het spektakel onder de indruk dat ze zichzelf een belofte doet: ooit zal zij ook een meermin zijn.
Twee jaar later besluit Delores haar droom te volgen: met het spaargeld van haar vader reist zij met de bus naar Florida. Al snel wordt zij aangenomen in Weeki Wachi Springs. Opeens lijkt alles mogelijk, en Delores groeit uit tot een nationale bekendheid. Wanneer haar ouders en jongere broertje ook naar Florida komen wordt het gezin herenigd, maar niets zal na deze zomer meer hetzelfde zijn.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
01 juni 2010
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
9789069749341
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Meermin, de

door: mem 1 like
Dit boek heb ik met veel plezier gelezen,omdat ik hou van de curiositeit die Amerika heeft.Na het boek heb ik de website bezocht van het in boek beschreven attractie.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic